Известие

Collapse
No announcement yet.

лампа с инжектор+ липса на мощност

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• лампа с инжектор+ липса на мощност

Свети ми една лампа - казаха ми, че било датчик на дюзата. Известно време присветваше, а то известно време си свети непрекъснато. Колата загуби и доста мощност... Някакви идеи? Чух, че се сменяла цялата дюза с датчика, а тя била скъпичка... чух и версии за дебитомер... Не разбирам и се чудя към кого да се обърна...
    Благодаря

2.5 ТД

ми това е че има грешка в някои датчик но това само на диагностика могат да ти прочетат грешката и да разбереш кое е здало багажа
    Volvo S80 2.0 T5 180hp
    Saab 9-5 2.3 Hot Aero 250Hp Turbo
    Alfa 147 1.9JTD 16V Turbo- Powered by DAGi and SprintAuto

Comment

Не бях обърнал внимание,че си с дизел.Ето как се прави диагностика:
      1.Даваш контакт
      2.Изчакай загасването на лампата за подгряване(реотанчето)!
      3.Веднага след загасване на тази лампа,натисни 5 пъти педала за газта в продължение на 5 сек.!!!!
      4.Изчакай около 5 секунди
      5.Ако има проблем,реотанчето ще мигне веднъж,след което ще започне една последователност от премигания,която искам много внимателно да преброиш!!!!
      6.За изчистване временно на грешката палиш последователно двигателя 5 пъти.
      7.Пишеш ми лично съобщение,за да проверя броя на миганията на кой проблем съответства!Може и да ми звъннеш-0887 806644
      8.Ше черпиш едно пиринско

П.П.Не си карай колата в БОШ!
      Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Колега,къде се изгуби?Нищо не каза какво стана с колата :roll
        Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Ето ме Пътувах известно време и не съм влизал в нет-а. Благодаря. След малко ще пробвам, но не ми стана съвсем ясно - в рамките на 5 сек. трябва да направя петте натискания или на всяко натискане да задържам по 5 сек.?
          А за Пиринското с удоволствие

Comment

Пет пъти за 5 секунди натискаш докрай педала за газта-на всяка секунда.Изчакай към 5 сек. и ако има проблем-ще мигне реотанчето веднъж,след което ще започне да мига последователно ,ама брой внимателно колко мигания ще направи,възможно е над 20 мигания !!!!
            Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

С "малко" закъснение :
              реотанчето не мига...

Comment

ей,това жабарите са страшна работа,зна4и няма система за самодиагностика....От къде е внос колата?От Дой4ланд?
                Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

от Италия

Comment

Явно някои партиди нямат такава система.Диагности4ен куплунг има ли?
                    Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

не разбирам, но явно ще трябва да я карам на сервиз, та ще кажа какво е станало

Comment

Ако във "фирмените" сервизи в Сф не ти направят диагностика,ще трябва да дойдеш до Сандански ...не е единствен случай
                        Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Първоначално публикувано от virusalfa
                          Ако във "фирмените" сервизи в Сф не ти направят диагностика,ще трябва да дойдеш до Сандански ...не е единствен случай
                          Знаеш, че и във фирмените и във нефирмените няма да му направят диагностика, така че, няма смисъл да ходи колегата, само ше го лъжат и ше си загуби времето.
                          sigpic
                          === 75 1.8 T '86 ===
                          === 156 SW 2.4 JTD '01 ===

If Rust Is Lighter Than Carbon Fibre, My 75 Is A Superleggera!

Comment

Тони,искаш ли да пробваме на твойта да направим диагностика? На една Капа в движение се из4истиха грешките,на място не стана.Реклама на сервиза няма да правя Работи в събота и в неделя,само се накани,обади ми се и ела
                            Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

А защо няма да направят диагностика? Не могат?...

Comment

Working...
                              X